Aflevering 1 | Speciaalbiertjes Podcast

Speciaalbiertjes podcast
Mattias Terpstra van Nevel Artisan Ales

Ja jongens en meiden. Na het vloggen geprobeerd te hebben (dat is toch niet echt mijn ding) zit ik nu weer op een nieuw pad. Bierradio is sinds kort, naast internetradiozender, ook een podcast platform geworden, en ik ben begonnen met de Speciaalbiertjes Podcast. In deze post vertel ik jullie wat mijn idee is met deze podcast.


Speciaalbiertjes podcast

Ja ik ben aan het podcasten geslagen! Ik ga, met mijn microfoon in de aanslag, langs brouwers en vraag hen het hemd van het lijf over een bepaald aspect van bier. Mijn podcasts zullen wat dieper ingaan op bier en alles daar omheen. De één zal bijvoorbeeld over graan gaan en de ander over water. Maar ook thuis brouwen of iets dergelijks zou een podcast onderwerp kunnen worden. Laat me vooral weten als je een leuk idee hebt. Elke podcast aflevering ben ik te gast bij de brouwer in kwestie, met natuurlijk de bijpassende achtergrondgeluiden, maar dat hoort erbij en maakt het juist leuk!


Aflevering 1: Gist | Nevel Artisan Ales

Aflevering 1 staat in het teken van gist. En wie kan je nou goed over dit onderwerp zijn oren van het hoofd vragen? Juist, Mattias Terpstra, de gepassioneerde brouwer van Nevel Artisan Ales uit Nijmegen. Een tijd geleden ging ik al op bezoek bij Nevel Artisan Ales voor een reportage van Bier! Magazine. Ik interviewde destijds de compagnon van Mattias, Vincent Gerritsen. Daar kwam ik erachter hoe mooi deze brouwerij om gaat met zijn gist. Vandaar dat ik, toen ik bedacht dat ik deze serie wilde gaan maken, bij gist meteen aan deze brouwerij moest denken! En zodoende. Ik ben benieuwd wat je van de aflevering vindt. Laat vooral je mening horen in de comments hier beneden. Veel luisterplezier!

Aflevering 1 Speciaalbiertjes podcast

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.