Verboden vrucht | Ab InBev

verboden vrucht

“Naar het schijnt was Adam destijds nogal teleurgesteld toen de slang hem een appel aanbood. En we kunnen hem begrijpen. Deze Verboden Vrucht (8,5%) is dieprood, zacht-zoet, strelend en vol in de mond. Hij wordt gebrouwen met gebrande mout en hop, en heeft dat typisch kruidige plantenaroma. Trouwens, ‘t is helemaal niet verboden om hem te proeven.” (hoegaarden.com)


De Verboden Vrucht

Op het etiket staat het schilderij ‘Adam en Eva’ van Rubens. Dit bier werd bijna verboden in de Verenigde Staten omdat de inhoud van het etiket als te aanstootgevend werd gezien…

De Verboden Vrucht heeft een heel mooie donkerrode/bruine kleur. Bovenop vormt zich een grote volle fijne schuimkraag. In de geur ruik ik vooral gist en rood fruit. Qua smaak is het bier mooi rond en vol. De rode vruchten komen duidelijk naar voren. Daarnaast karamel en lichtjes jeneverbes. Het bier is echter niet te zoet, wat sommige andere fruitbieren wel zijn. Daarnaast is het bier alleen in de nasmaak iets bitter, wat juist wel een goede balans is van het zoetige.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.