Fruity Rose | Bavaria

Fruity Rose

Alle alcoholvrije bieren wil ik graag proberen, al kijk ik ook ontzettend uit naar alcoholhoudende bieren. Zo kwam ik dus ook bij deze Fruity Rose van Bavaria terecht. Eigenlijk mijd ik dit soort ‘Rose’ bieren altijd omdat de meesten gewoon te zoet zijn, alsof je limonade drinkt. Maar goed.. ik mag natuurlijk nu geen alcohol, dus ik wilde deze toch graag proberen. Lees je mee wat ik er van vond?


Fruity Rose

Zicht & Geur

De Fruity Rose is een kraakhelder donkerroze gekleurd bier met een roze schuimkraag die stevig overeind blijft. In de geur ruik ik al meteen dat ik weer met een, té, zoet rose bier te maken heb. De geur van het bier doet mij vrijwel meteen denken aan cassis. Het is een ontzettend zoete chemische geur. Snoepig, niet puur.

Smaak

Ook in de smaak is het bier zoals ik, eigenlijk al, verwacht had. Net als de geur is de smaak van het bier té zoet met fruitige chemische tonen. Het bier is echter wel vol, niet zo waterig dun als sommige alcoholvrije bieren. Het bier heeft een klein beetje koolzuur wat het geheel nog iets fris maakt. Het geheel is gewoon té zoet, echter als je hem heel erg koel drinkt is hij nog wel te doen denk ik.

Nee not my cup of tea deze.. Ik ben wel fan van de alcoholvrije IPA van Bavaria trouwens.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.