Mannenliefde | Oedipus brouwerij

Mannenliefde is het eerste commerciele bier van de Oedipus brouwerij en tevens hun vlaggenschip.


Zo het is tijd voor mijn tweede bier van Oedipus. De Salty Dick was apart, maar het nodigt me toch uit om te kijken hoe de andere bieren zijn van de Oedipus brouwerij.

Mannenliefde

De mannenliefde (6,5%) heeft een kruidige en bloemige geur. Lekker! In smaak komt het gebruikte citroengras erg naar boven en nog een kruid wat ik zo niet onder woorden kan brengen. Weer een heel apart biertje.. door het gebruik van pepers is het ook echt een pittig biertje geworden. Mij iets te pittig en iets te weinig fris. Ik denk dat liefhebbers van IPA’s dit wel een lekker biertje vinden.

20/07/2016: Het was vandaag een tropische dag met temperaturen rond de 32 graden. Ik drink de mannenliefde nu voor de tweede keer en hij beviel me veel en veel beter als de eerste keer. Heerlijk fris en lekker kruidig maar toch toegankelijk. Fijn voor zo’n warme dag!

12/07/2017: Leuk om terug te lezen wat ik twee jaar geleden van dit bier vond toen ik hem voor het eerst dronk.  Op dit moment kan ik de mannenliefde erg waarderen! Het is een mooi fris en kruidig biertje wat goed de dorst lest. Een geweldig bier waar ik ontzettend van kan genieten. Wel snap ik dat ik hem in eerste instantie (als beginnend bierdrinker) niet zo lekker vond, het blijft een biertje met een aparte kruidige smaak.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.