Leffe Tripel | Ab Inbev

leffe-tripel“Deze Leffe tripel, die van nature troebel is, verrast op meerdere niveaus. Het evenwicht tussen bitter en zoet is magistraal, net als het aromatisch boeket, waar banaan, perzik, rijpe ananas en kruidige noten inzitten, waaronder de subtiele combinatie van koriander en sinaasappel. Wie een sterkere smaak verkiest, houdt het glas best schuin bij het uitschenken van de Tripel, zodat ook het bezinksel erbij wordt gegoten. Wie van een zachtere, zoetere smaak houdt, giet dan niet de hele inhoud in het glas.” (leffe.com)


De Leffe blond is al een tijdje mijn favoriet, heerlijk fruitig! Tijd om weer eens een andere Leffe te proberen. De tripel (8,4%) is vol van smaak. Hij prikkelt licht in je mond. De smaak van de tripel is zacht, zoetig. Daarna eindigt hij droog en licht pittig. Aan het eind volgt de invloed van de alcohol, het fijne warme gevoel wat je er aan over houd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.