Bier review [vlog] #2 Mocha Porter | Rogue

Het is tijd voor mijn tweede filmpje! Dank allen voor de reacties op mijn vorige filmpje.

Dit keer proef ik een Amerikaans biertje. De Mocha Porter van de brouwerij Rogue. Het is een Porter van 5,3% (foutje in het filmpje, daar zeg ik 5,6%) Het is een bier met 12 ingrediënten waaronder koffie en chocolade. Ik proef hem en vertel je wat ik er van vind. Kijk je mee? Ook hier te kijken. Wil je de stappen van het bierproeven erbij houden tijdens het kijken? Lees ze hier.

Bier review #2 Rogue – Mocha Porter

Ik ben benieuwd wat je van mij filmpje vond, laat je reactie achter! Volgende keer behandel ik weer een ander biertje, abonneer je dus op mijn youtubekanaal om niks te missen.

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.