Blond | Duits en Lauret

homesliderblond300

Duits & LauretBlond [6,5%]

“Duits & Lauret Blond is een zeer verfrissende en complexe dorstlesser. Door de grote hoeveelheid aromatische hopsoorten zijn er in de geur veel bloemige en citrusachtige componenten te onderscheiden. Dit alles gecombineerd met een aangename bitterheid.” (duitslauret.com)

Eerder dronk ik al de dubbelbock van deze brouwerij. Nu is het tijd voor de blonde.

Een typische blond bier geur, al is hij wat minder zoet dan anderen. Ook in smaak anders dan andere blonde bieren die ik tot nu toe gedronken heb. 1) Hij is zoet, maar maar lichtjes. 2) Hij is hoppig, maar net niet té. 3) Hij is droog, vooral in de nasmaak. 4) Hij is niet echt verfrissend/fris zoals anderen hem omschrijven. Het klinkt alsof ik dit bier totaal niet lekker vind. Maar zo is het totaal niet! Ik vind hem lekker, maar hij is gewoon een slag anders dan wat ik ken aan blondjes! Hij drinkt goed door en heeft gewoon net wat meer pit doordat hij niet zoet is als anderen. (zoals bijv de leffe blond, die ik ook lekker vind)

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.