5 A.M Saint | Brewdog

“Five AM is clarity condensed into a single moment. Everything laid out before you is static, but nothing is set. The road runs straight into the shimmering distance. It’s time to take that ride. The needle flicks to all points of the compass. It drives you towards the horizon, towards the vanishing point. And it keeps going.” (brewdog.com)


25 februari 2018

De 5 A.M Saint is een helder rood bier met licht roze schuim. Kleine koolzuurbubbels zoeken zich een weg naar boven. Het bier heeft een zoete geur van onder andere lychee. Daarnaast wat kruiden. In smaak is het bier ook fruitig van lychee en rood fruit. Daarnaast proef ik ook karamel. Het bier eindigt met een grapefruit bitterheid. De body van het bier is wat dun, al vind ik hem niet waterig wat ik 3 jaar geleden wel vond. Ik vind hem lekkerder nu dan toen, maar het is zeker niet mijn favoriete Brewdog bier. Nee wil je een Brewdog, neem dan een Dead Pony Club, een Elvis Juice of een Punk IPA.

6 april 2015

Wauwie wat een geur! Een zoete lychee-achtige geur komt me tegemoet wanneer ik dit biertje wil gaan drinken. De smaak is heel anders..! Het is een kruidig biertje, een beetje bitter en vooral een beetje waterig. Ik vind de smaak tegenvallen. Het is mij een te vreemde smaak en ik vind het waterige teveel overheersen. Ik kan mij dan ook niet goed voorstellen dat sommige mensen dit een Holy Grail noemen. Misschien ben ik gewoon niet de persoon voor ales.

Bewaren

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.