Best of 2015

Ik dacht ik maak eens een jaaroverzicht van mijn blog. In april bestaat mijn blog 1 jaar. Eens kijken wat er allemaal gebeurd is sinds het begin.

Voordat ik überhaupt speciaalbieren ging drinken was ik vooral een wijndrinker en van de sterke dranken. Toch gingen de zoete wijnen die ik dronk in het uitgaansleven mij tegen te staan. Zo ben ik op speciaalbieren gekomen. Eerst de zoete radlers, de fruitbieren om mee te beginnen. En daarna de rest pas.

Best of 2015

Tijdens het schrijven van deze blog heb ik al veel bieren mogen ontdekken en ook zo mijn favorieten (voor dit jaar) gevonden. Chimay Tripel, Delirium Tremens, Gulden draak, La Chouffe Soleil, Leffe Blond, Malheur 10, Omer, The wipers times 14, Tripel Karmeliet, Zeezuiper.

Er is nog zoveel moois te ontdekken en te leren over bier. Ook dit jaar wil ik nog veel meer bierfestivals bezoeken. Dit jaar ben ik bij 3 festivals geweest.

Daarnaast wil ik nog mooie bierproeverijen doen, brouwerijen opzoeken. Dit jaar ben ik bij de Oersoep brouwerij en bij De Prael geweest.

Wat statistieken:

WordPress: 1.414 bezoekers dit jaar. Vooral vanaf augustus neemt het bezoekersaantal toe. Bezoekers uit 22 verschillende landen, o.a: Frankrijk, Duitsland, Engeland, België maar ook India, Polen en Noorwegen. Ik denk dus dat ik volgend jaar de app ‘Untappd‘ helemaal in het Engels doe, dan kunnen Engelstalige mensen het ook een beetje volgen.

Twitter: Sinds augustus heb ik Twitter. Nu heb ik 63 volgers, 9595 tweetweergaven en 868 bezoeken aan mijn profiel.

Facebook: Ik heb 55 vind-ik-leuks op facebook. De meest bekeken post was die over de presentatie van de Donkere Rochel in Café Koopman in Arnhem. 1.288 mensen hebben deze post gezien. Ook de bezoekers aan mijn Facebook komen uit allemaal verschillende landen. Van Israël en Australië tot Guatemala en Griekenland.

Het beloofd een mooi jaar te worden! Geniet met mate 😉

 

 

Bewaren

Laat hier je reactie achter!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.